1. Una nova aventura?


Feia tres dies que no s'aturava de ploure, tres dies que na Rita no podia sortir a jugar a la plaça, i això ja era massa per a ella, sobretot després de la gran aventura al desert del Sàhara.
Ja no sabia que fer, a la televisió no feien cap programa interessant, i ja havia acabat de llegir el conte que sa mare li havia regalat.
De tant en tant s'acostava al globus terràqui i tornava a posar el dit sobre el desert, però res de res, ho havia intentant amb altres països, però igual, res de res. Tal vegada la seva mare tenia raó i el viatge al desert, na Hayda, els nois, i la recuperació de l'aigua, tot ho havia somiat.
Tanmateix no hi havia res millor a fer, o sigui que es va acostar una altra vegada al globus, però aquesta vegada va ser distint. Des d'un punt de l'esfera semblava que sortia aigua, al principi va pensar si era que hi havia goteres que caien damunt el globus, però no el cel-ras estava ben sec.
S'hi apropà una mica més i si efectivament de "la selva amazònica", va llegir, brollava aigua. El cor de na Rita s'accelerà al mateix temps que hi acostava el dit, i com la primera vegada tot va començar a girar i girar, i dolçament na Rita es va adormir...

Torna na Rita

Ha passat l'estiu, na Rita ha descansat, s'ha divertit i ha començat amb forces aquest nou curs escolar, i també, ha començat una nova aventura!!!!!....
Vols compartir-la amb ella?, idò ja ho saps, vine!, que t'estam esperant...